REPREZENTATÍVNE DARČEKY

darujte neobvyklý a krásny darček

Darujte viac – darujte neobvyklý a krásny darček. Kvalitné a reprezentatívne darčeky potešia každého obdarovaného a vy si užijete zaslúžený obdiv.

Reprezentatívne darčeky sú ideálne pre návštevy, partnerské mestá, pri oslavách výročí a rôznych vzácnych udalostiach.

Náš štýl balenia a grafických návrhov je práve to, čo robí reprezentatívne predmety Finery nezabudnuteľnými. Objavte ten rozdiel.

Vyberte si napríklad z týchto možností:

  • Vonná sviečka v papierovom obale dekorovaná vašimi fotografiami je jednoducho jedinečným darčekom. V rámci jedného odberu je možné pripraviť viac alternatív. Na výber máme 17 príjemných vôní. Minimálny odber je 30 ks.
  • Porcelánový hrnček v papierovej krabičke. Kvalitný porcelán v nádhernom papierovom obale. Potlač a stabilizácia výpalom pri 800 °C. Minimálny odber je 30 ks.
  • Darčekový box s vínom. Skompletizujeme podľa vášho želania: napríklad s vlastným vínom, alebo zabezpečíme víno vrátane vlastnej etikety. Do boxov je možné pribaliť malú pozornosť, ako napríklad pero v krabičke (prípadne na papierovom výseku), blok, čaj, pralinky, pozdrav, vínne nálievky. Odporúčame darčekovú tašku.
    Radi pre vás vyrobíme jednotný dizajn predmetov, vďaka čomu získate pekný a elegantný set.
  • Čaj v papierovej krabičke. Čaje z kvalitných surovín, s prírodnými arómami a bez farbív dodávame v 30-gramovom darčekovom balení s vlastným dizajnom. Minimálny odber je od 50 ks.
  • Bonboniéry, čokolády a pralinky v darčekovom balení. Na zákazku ručne vyrábané pralinky v personalizovanom obale s možnosťou jedlej potlače priamo na pralinke. Dodávané v rôznych baleniach, s uvedením dátumu minimálnej spotreby a v rôznych množstvách. Na výber máme viac ako 30 príchutí. Obsahuje: horká čokoláda – min. kakao 53,8 %, mliečna čokoláda – min. kakao 36 %, biela čokoláda – min. kakao 28 %.
  • Krojované bábiky a šúpolky v darčekovom balení. Dodáme šúpolky a krojovanky z rôznych oblastí Slovenska, alebo ich vyrobíme s vlastným dizajnom. Samozrejme – v peknom darčekovom balení natur, alebo s dizajnom prispôsobeným iným darčekovým predmetom z našej ponuky.
  • Samostatne potlačiteľné predmety s jedinečným dizajnom. V rámci dizajnovej línie vašich darčekov vám navrhneme a potlačíme rôzne reklamné predmety.

Vaše predstavy a nápady radi zapracujeme do grafických návrhov alebo navrhneme vlastný dizajn na mieru.

Neváhajte nás kontaktovať, radi vám poradíme ten najvhodnejší reprezentatívny darček.

Prečo darčeky od nás?

  • máme bohaté skúsenosti s prípravou grafiky a v rámci objednávky vás zasypeme niekoľkými kreatívnymi návrhmi, aby ste si mohli vybrať ten najkrajší;
  • sme inovátormi tradícií a nebránime sa novinkám;
  • potrpíme si na kvalitu;
  • všetko dopadne podľa vašich očakávaní, od návrhu až po dodanie na dohodnuté miesto a včas.

Keď sa pustíme do grafického návrhu, budeme od vás potrebovať nasledujúce podklady: fotografie vo vyššom rozlíšení (min. 2 MB), logo alebo erb v krivkách a doplňujúce informácie v textovej forme.

Neviete, o čom hovoríme? Nevadí. S prípravou podkladov vám radi pomôžeme.

 

KATALÓG NA STIAHNUTIE

Pozrite sa na našu ponuku v prehľadnom katalógu a veríme, že si vyberiete ten správny predmet. Katalóg sa vám zobrazí po zadaní emailovej adresy. Budeme ju strážiť ako oko v hlave a použijeme len v prípade ďalšej komunikácie.

Už len jeden krok...

Odoslať ×

Chcete nezávaznú cenovú ponuku?

Stačí nám napísať správu prostredníctvom nasledujúceho formuláru. Odpovieme najneskôr do 24 h.

Tento údaj je povinný

Email je povinný údaj

Tento údaj je povinný

Invalid Input

Potrebujeme vedieť s čím Vám môžeme pomôcť

Potvrďte, prosím, že nie ste spam robot.

Kontaktujte nás

Pripravíme vám cenovú ponuku na reprezentatívne alebo darčekové predmety.

Finery s.r.o.

Zvolenská cesta 173, 974 05  Banská Bystrica,
Slovensko

+421 918 455 271

Kontaktovať nás môžete
v pondelok až v piatok od 8.00 - 14.30 h

finery@finery.sk

Ozveme sa vám najneskôr do 24 h.